Vacanța creativă

Scrie o compunere de maximum trei pagini (format A4/ corp 12/ cu semne diacritice) în care să ne povestești cum ți-ai petrecut vacanța de vară sau creează un desen în care să ilustrezi cel mai frumos moment din vacanța ta.
 Cele mai apreciate două desene și două compuneri vor fi premiate cu un exemplar din POVESTEA BĂIATULUI CARE TRANSFORMĂ ÎN CIOCOLATĂ TOT CE ATINGE, scrisă de Patrick Skene Catling.
 Pentru stabilirea câștigătorilor se va efectua media între punctajul primit din partea echipei Qvis și numărul aprecierilor primite din partea comunității online a site-ului Qvis.
 Concursul se desfășoară în perioada 02 august-30 septembrie 2016.
Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 3 octombrie 2016, atât pe pagina de FB Qvis E-portofoliul Elevului, cât și pe site-ul www.qvis.ro.
Înainte de a urma pașii enumerați mai jos, vă rugam să consultați Regulamentul-Lectură și scriere creativă http://www.qvis.ro/concursuri-qvis-lectura-si-scriere-creativa.

Concursul  Vacanța creativă, s-a încheiat. Cei trei câștigători sunt Gabor Paula, Bojan Alexandra și Cornea Paula. Felicitări!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu